Over

Wie ben ik?

Zelfportret van potlood

Ik ben een creatieve verhalenzoeker en -verteller die de diepte in durft te gaan. Met oog voor beeld en detail kan ik complexe en omvangrijke informatie op een heldere en aansprekende manier presenteren. In beeld en in tekst!

Waarom bestaat deze website en wat heb ik jou te bieden? Waarom zou jij er wat aan hebben om mijn website te bekijken?

Wat heb jij aan mij?

Eerlijk gezegd had ik geen concreet doel voor ogen toen ik mijn website maakte. Daarom heeft het ook wel even geduurd voor dit online stond (en het is nog steeds ‘under construction’) Ik hou van tekenen en dat wil ik delen. Ik wil ‘gewoon’ laten zien wat ik zoal maak, schrijf, doe en heb gedaan.

Aan wie wil ik dat laten zien?

Aan wie wilt! Aan Iedereen die geïnteresseerd is.

Iets specifieker…

Als je opzoek bent naar iemand die iets voor je kan tekenen, ben je bij mij bij op het juiste webadres.

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een tekening op een verjaardagskaart, uitnodiging, safe the date of menukaart toe te voegen? Wil je een portret van je huisdier of ben je een bedrijf dat geen foto’s maar tekeningen op jouw team-pagina wilt? Ik sta voor veel ideeën open.

Kijk dan even rond in mijn portfolio en bij mijn berichten om te zien of mijn tekenstijl of handschrift je aanspreekt en neem contact met me op.

Hoewel de tekeningen op mijn website het meest zullen opvallen, is schrijven iets dat ik ook graag doe en met veel plezier ook al heb gedaan voor onder andere Oneindig Noord-Holland.